SAKARYA / HENDEK - Noksel İlkokulu

Öcal DANYERİ - Okul Müdürü

25 Nisan 1970 tarihinde Sakarya İli Hendek İlçesinde doğdu. İlköğrenimini Hendek Uzuncaorman İlkokulunda tamamladı. Ortaokul ve Lise öğrenimini Sakarya Arifiye Öğretmen Lisesinde tamamladı. Gazi Üniveristesi Kastamonu Eğitim Yüksekokulunu bitirdikten sonra Iğdır İli Tuzluca İlçesi Küçükova İlkokulunda Sınıf Öğretmeni olarak öğretmenlik görevine başladı. 1995-1996 yıllarında Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesinde lisans öğrenimini tamamladıktan sonra 2001 yılında da Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Eğitim Yönetimi ve Planlaması alanında yükseklisans öğrenimini tamamladı. 2019 yılında Noksel İlkokulu Müdürlüğü görevine atanan Öcal DANYERİ evli ve 2 çocuk babasıdır.