SAKARYA / HENDEK - Noksel İlkokulu

Noksel İlkokulu

BAŞPINAR MAH. 1158 SK. NOKSEL ILKOKULU BLOK NO: 15A HENDEK / SAKARYA
Vizyon
Düşüncelerini özgürce ifade edebilen, dürüst, paylaşımcı, kendine güvenen, manevi değerlerine bağlı, akademik başarısı yüksek ve çevresine duyarlı öğrenciler yetiştirmektir.
Misyon
Mihenk taşı olarak; özgüven becerisi gelişmiş, kendisine ve topluma faydalı bireyler yetiştirmeyi hedef alarak geleceğimize yön veriyoruz.
Başarılar
Satranç, Geleneksel Çocuk Oyunları, Karate, Yüzme, Model Uçak, Resim ve Zeka Oyunları alanlarında bir çok başarılı öğrenciler yetiştirilmiştir.
09.00´-14.50´
Hendek Gençlik Merkezi yakınındadır.
Özel öğrenci servisi bulunmaktadır.
Başpınar Mahallesi 1158 Sokak No:15
İlçe Merkezine 850 metre uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
Geleneksel çocuk oyunları Minikler arası voleybol Satranç Turnuvaları Karate Yüzme Akıl Oyunları Turnuvaları
2023 " TUBİTAK 4007 HENDEK BİLİM ŞENLİĞİ VE FUARI "
Proje Çalışmaları
2016 "ANNE BABA BENİM İÇİN 1 KİTAP OKUR MUSUN?" PROJESİ 2017 "ÖĞRENME SINIR TANIMIYOR" PROJESİ 2018 "HAYALLERİMİ ÇİZİYORUM" PROJESİ 2021 "VELİ KİTAP OKUMA YARIŞMASI"
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
2017 ERASMUS "ÖĞRENME SINIR TANIMIYOR" PROJESİ Devam Ediyor. 2018 ERASMUS "BİT' LE GELECEĞE UZANAN ELLER" PROJESİ Hazırlık aşamasındadır.
Diğer Hususlar
Okulumuz sosyal faaliyetler, deneyimli öğretmenler, akademik başarısı ve ilgili velilerimiz ve güçlü bir okul aile birliğinin varlığı ile dikkat çekmektedir.